Esittely

Vapaa oppiminen, autonominen tiede, perustulo, kreisibailut!

Viva on Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan päättävissä elimissä,  kampuksella ja kaupungilla vaikuttava punavihreä puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö

Päämäärämme on elävämpi ja yhteiskunnallisesti vaikuttavampi yliopisto sekä omaehtoinen ja sosiaalinen oppiminen. Haluamme vaalia sivistysyliopistoa ja tieteellistä kriittisyyttä markkinahenkistyvässä ajassa. Opiskelijoiden tulee kehittää, vaatia, kapinoida ja juhlia!

Vivalaista toimintaa on punavihreä vaikuttaminen ylioppilaskunnan edustajistossa sekä yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistuminen yliopistolla ja yhteiskunnassa. Vivalainen radikalismi on valtasuhteiden kyseenalaistamista ja muuttamista omaehtoisen opiskelun, tempausten ja mielenosoitusten muodossa. Edustajistossa Viva politisoi yliopistoa, vaikuttaa opiskelijoiden toimeentuloon, asumiseen ja tiedepolitiikkaan sekä kehittää kaupunkia, yliopistoa ja ylioppilaskuntaa sosiaalisempana ja ekologisempana tilana. Vivalainen kulttuuri on poliittista, kollektiivista ja luovaa yhdessä tekemistä. Tervetuloa joukkoomme, jos yliopisto on sinulle muutakin kuin välinearvo!

Liity Vivan sähköpostilistalle lähettämällä viesti
SUBSCRIBE VIHREAVAS Etunimi Sukunimi

osoitteeseen LISTSERV@uta.fi – otsikkoa ei tarvita.

 

vappu2009