Vivan uusien ilta 26.9 klo19!

(English below)
Tampereen yliopiston vihreä vasemmisto toivottaa kaikki punavihreästä opiskelijatoiminnasta kiinnostuneet tervetulleiksi uusien iltaan! Luvassa on tutustumista, pientä tarjoilua sekä lyhyesti tietoa Vivan toiminnasta, periaatteista ja ajankohtaisista poliittisista kysymyksistä.

Tule ja ota myös ystäväsi mukaan! Menot jatkuvat illalla kymmenen jälkeen lähialueen kapakassa.

Viva on vuonna 1997 perustettu, Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan päättävissä elimissä, kampuksella ja kaupungilla vaikuttava punavihreä puoluepoliittisesti sitoutumaton järjestö. Päämäärämme on opiskelijoiden korkeampi toimeentulo, parempi elämänlaatu ja sosiaalisempi oppiminen.

Vivalaista toimintaa on omaehtoinen oppiminen, vaikuttaminen edustajistossa ja monenmoiset kulttuuririennot. Lukupiirit kannustavat ihmisiä omaehtoiseen ajattelemiseen ja oppimiseen yliopistolla. Toimintaamme kuuluu valtasuhteiden kyseenalaistaminen ja muuttaminen tempauksien, mielenosoitusten, yliopistovaltauksen tai muun suoran toiminnan muodossa. Edustajistossa Viva politisoi yliopistoa, vaikuttaa opiskelijoiden toimeentuloon ja asumiseen sekä kehittää kaupunkia sosiaalisempana ja ekologisempana tilana, jossa on toimiva julkinen- ja kevyt liikenne.

Tule mukaan tekemään sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää yliopistoa ja yhteiskuntaa!

Muista myös täyttää Vivan liittymislomake täällä: http://tinyurl.com/vivaliittymislomake
Liittymällä tuet toimintaamme, jäsenyys on ilmaista, eikä velvoita mihinkään.

The Green Left in the University of Tampere (Viva) extends a warm welcome to anyone interested in student activism with a green left touch! Our evening aimed at new members and people interested in us includes getting to know each other, some snacks and a short introduction to what Viva does as well as our principles and current political issues.

Join us and bring your friends! After 10 pm, we will continue the evening in a nearby pub.

You can also join Viva and become a member by filling in this form (available in English in a couple of days): http://tinyurl.com/vivaliittymislomake
Becoming a member helps support us, does not cost you anything and does not obligate you to do anything.

TERVETULOA! / WELCOME!

Yksi kommentti artikkeliin ”Vivan uusien ilta 26.9 klo19!

  1. Sauli 30.09.2019 / 16:09

    Koulutuslaitokset ovat aikaamyöten kansainvälistyneet sopii uskoa kun se siltä näkyy onko maanrajan ulkopuolella sama pulma että opiskelu vaikeutuu pääoman pienenemisellä ,järjestelmä kouluissa pitäisi olla luontevaa oppimisen kannalta,tuki rahallisesti ja muutenkin suotuisat olosuhteet,koulutuslaitoksissa on eriarvoisia opinpolkuja ,toisia arvostetaan enemmän,mikä koulu kannattaa käydä tulevaisuutta ajatellen ,mikä kiinnostaa mistä hyötyy itse ja yhteiskunta punavihreillä on tehtävä työtä tämäneteen huomata missä ollaan menossa ja mihin pyritään,olen huomannut itsestäni että ei ole intoa opiskella ei keskity ja ei halua nähdä vaivaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s